زهره پاولووا، متخصص غدد گفت که حتی میوه‌های به ظاهر مفید نیز می‌توانند به طور خاص بر بدن و اندام‌های آن تاثیر منفی بگذارند بنابراین استفاده از برخی میوه‌ها می‌تواند منجر به بیماری کبدی شود. وی افزود: میوه‌ها حاوی کربوهیدرات، گلوکز و فروکتوز هستند. در عین حال خوردن مقدار زیادی فروکتوز می‌تواند باعث بیماری کبد چرب غیر الکلی شود. پاولووا خاطرنشان کرد: میوه‌های که هسته دارند غنی از گلوکز هستند و فروکتوز کمتری دارند، در حالی که میوه‌های که حاوی دانه‌های کوچک میوه‌های ,فروکتوز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ضرب المثل های اروپایی کدنویسی پروژه های تخصصی قطعه بانک شرکت ایزوگام هیرمان دلیجان باغ های هنر nicolassmdqib372 Webbplats نکات آموزشی زندگی