زهره پاولووا، متخصص غدد گفت که حتی میوههای به ظاهر مفید نیز میتوانند به طور خاص بر بدن و اندامهای آن تاثیر منفی بگذارند بنابراین استفاده از برخی میوهها میتواند منجر به بیماری کبدی شود. وی افزود: میوهها حاوی کربوهیدرات، گلوکز و فروکتوز هستند. در عین حال خوردن مقدار زیادی فروکتوز میتواند باعث بیماری کبد چرب غیر الکلی شود. پاولووا خاطرنشان کرد: میوههای که هسته دارند غنی از گلوکز هستند و فروکتوز کمتری دارند، در حالی که میوههای که حاوی دانههای کوچک میوههای ,فروکتوز منبع
درباره این سایت